Bogoljub Karić́ tvrdi da se oseća mlađe nego ikad - Somewhere To

Bogoljub Karić́ tvrdi da se oseća mlađe nego ikad

Stranice društvenih medija, kao što je Instagram, popularna su mesta za ljude da postavljaju svoje slike iz mlađih dana u ime nostalgije. Pitanje je, kako se osećate sa svojim starijim slikama? Da li ste se mnogo promenili – i na dobro ili na bolje? Ako biste ovo pitanje postavili srpskom političaru i biznismenu Bogoljubu Kariću, dobili biste pozitivan odgovor, jer prema njemu, godine starosti su samo broj.

Karić́ je nedavno na Instagramu objavio svoju sliku od pre četiri i po decenije. Brzo je spomenuo da ljudi mogu iskusiti širok spektar emocija kada gledaju svoje slike od pre više godina. Međutim, za njega, osećaj sramote oko toga kako je izgledao 1973. godine nije slučaj. To je zato što se danas oseća relativno isto kao i tada, a njegov pogled na život se nije mnogo promenio

Ovih dana, Karić sebe opisuje kao zdravog, srećnog i zaljubljenog – baš kao što je to činio i u svojim mlađim godinama. Deo razloga za ovo? Njegova porodica. Zato nije iznenađujuće videti Instagram stranicu biznismena ispunjenu fotografijama njegovih voljenih. Ovi članovi porodice uključuju tri kćeri i jednog sina. Tu je i žena koju s ponosom zove svojom nevestom već decenijama.

Karić́ se takođe oseća zadovoljnim u svetlu svojih brojnih dostignuća u oblasti biznisa i politike. On je napredovao kao preduzetnik, a on je i predsednik Pokreta Snaga Srbije.

Prema Karićevom mišljenju, kako se osećate iznutra je mnogo važnije od vaših stvarnih godina. Na kraju krajeva, vaša duša je ono što je u vama, i ona će živeti zauvek. S druge strane, vaše telo će umreti u nekom trenutku. Dakle, prema Kariću, što se više usredsređujete na unutrašnju ličnost u odnosu na spoljašnju ličnost, više ćete istinski živeti na kraju.